2016 09 30
Konferencija: Krizės industrijos, nepaklusnumo estetika
9.30 - 18.00  val.
NDG auditorija

Nacionalinėje dailės galerijoje - mokslinė, tarptautinė konferencija "Krizės industrijos, nepaklusnumo estetika".


Daugiau informacijos >
2016 11 05
Konferencija „Unthinkable Nomos“
15.00 - 20.00  val.
NDG auditorija

Lapkričio 5 dieną, šeštadienį, nuo 15 iki 20 val. NDG auditorijoje vyks "Unthinkable Nomos" konferencija, apžvelgsianti dviejų politiškai aktyvių menininkų projektus ir darbus.


Daugiau informacijos >
2016 11 19
XXI a. muziejus: kiti pasakojimai
11-14  val.
NDG auditorija

Tarptautinė konferencija "XXI a. muziejus: kiti pasakojimai" | Nacionalinė dailės galerija | 2016 lapkričio 18-19 d.


Daugiau informacijos >

Dizaineris, filmų kūrėjas ir rašytojas Danielis van der Veldenas pristatys savo ir Vinca Kruk eksperimentinės dizaino studijos "Metahaven" veiklą, strategiją ir mąstymo metodus. Tarpdisciplininė menininkė ir feminizmo atstovė Tanja Ostojić dalinsis savo patirtimi apie meno kūrimo procesą, įvietintą įvairiose ideologinėse opozicijose. Šią prezentacijų ir pokalbių sesiją papildys filosofo, knygos "Irreversible Noise" (2016) autoriaus bei vieno iš žurnalo "Glass Bead" vadovų dr. Inigo Wilkinso paskaita.

Konferencija yra atvira visiems ir nemokama, tačiau maloniai prašome atsižvelgti į tai, kad NDG auditorija talpina 160-180 klausytojų. Jei atvykstate iš toliau ir norite rezervuoti sau kėdę, parašykite konferencijos organizatoriams: nomos@unthinkable.site, laišką pavadinant "Vietų rezervacija".

Daugiau apie renginį: www.unthinkable.site

Remėjai: Lietuvos kultūros taryba, Kirtimų kultūrų centras, Nacionalinė dailės galerija, Rupert, Kvartalas, Corner Hotel, Heavyweight